Omdöme

Några ord från kunder som har anlitat oss:

Vi strävar efter att leverera med högsta kvalité. Efter varje spelning frågar vi kunden om de är nöjda med vårt upplägg och framförande. Här är några omdömen som vi har fått tillåtelse att publicera:

– Mycket nöjd. Över förväntan, bra rakt igenom hela kvällen. Quizfabriken kände in publiken och kunde utan problem varva mellan soft mingelmusik till att få igång publiken i quizet. För att sedan vara DJ senare på kvällen. Grymt bra! Ni har ett väldigt bra koncept och är bra på det ni gör. Fortsätt så! 

Otroligt service minded och proffsiga på ett ödmjukt sätt. Väldigt enkla att ha att göra med! Det märks att ni är måna om att spelningen ska bli bra för kunden/publiken. Quizfabriken var engagerade inför spelningen kring upplägg, hur man kan nyttja lokalen på bästa sätt, musikstil osv. Kändes väldigt tryggt både före och under spelningen. Rekommenderas varmt! 

– Camilla

 

– En fin sommarkväll som blev till en riktig succé med hjälp av grabbarna som livade upp hela festen! Musikquizet var perfekt för blandade åldrar och alla fick chans att briljera på ett eller annat sätt.
Ni
anpassade er klockrent efter våra förväntningar, och jag kommer hädanefter alltid välja Quizfabriken! Ni är definitionen av ett trubadurband med det där lilla extra som man oftast annars saknar, och såklart så kommer jag att rekommendera er så fort jag får chansen!

– Caroline

 

Ja, vi är nöjda med spelningen! Lagom svåra frågor, krävdes att laget hjälptes åt. Kul med olika typer av musik när ni spelade efter quizzet! Seriösa och duktiga och vi rekommendera dem!

– Anna & Viktor

 

Vi är fantastiskt nöjda med spelningen, från hur ni övat in våra låtar till vigseln på ett proffsigt sätt med fin känsla till hur ni fångade rummet med ett väl avvägt musikquiz och drog igång stämningen med er spelning på kvällen från början till slut hade det inte kunnat bli bättre! Vi har inga klagomål eller synpunkter alls.

Vi skulle 100% rekommendera er till alla vi känner, på hela vårt bröllop är det bokningen av er som vi är klart mest nöjda med talang, fin känsla för att göra publiken delaktig och en förmåga för att sätta stundens stämning alldeles perfekt  stort tack!
🙌🏻– Daniel och Matilda

 

Musikaliska, tillmötesgående, mångsidiga, allsidiga och jätte trevliga. Vi rekommenderar dem varmt.

Stämningen under vigseln blev precis så nära och intim som vi hoppats på. Gitarr och sång, magiskt. Ni gjorde verkligen det bästa av det trånga utrymmet ni fick i kapellet.

Även precis lagom nivå på musiken under mottagningen på värdshuset. Tyvärr fick ni inte fullt ut komma till er rätt då ni blev avbrutna pga tal gång på gång. Den levande musiken var så uppskattad av våra gäster.

Vi säger det igen, Varmt Tack för att ni bidrog till att göra vårt bröllop så fantastiskt!

– Åsa & Stefan

 

Vi är supernöjda, allt var så bra. Quizfabriken gjorde verkligen den stora skillnaden på vårt julbord. De körde live musik samt ett nyårsquiz, och det var bästa quiz vi haft! Så bra!

– JATC AB Stockholm

 

Vi och våra besökare är mycket nöjda med Quizfabrikens spelning. Lagom blandning av underhållning och musikquiz. Lättsam härlig sommarmusik!

Bra bemötande, blandad musik anpassad till målgruppen, duktiga musiker, välarbetat musikquiz. Vi kommer inte på något att förbättra. Vi skulle rekommendera Quizfabriken!

– Hjärtpunkt Skiljebos mötesplats.

 

Tusen, tusen tack för att ni gjorde min fest till en höjdare! Det var fantastiskt roligt och alla var supernöjda !!!! Inte minst jag !! Men att ni var bra visste jag ju redan innan !

Att rekommendera er är inte svårt! Ni är underbara! Finns verkligen inget som skulle kunna bli bättre!

– Anette

 

Nöjd? JA! Alla gånger! Rakt igenom proffsigt, både före under och efter. Bra mix av livemusik och spellista. Imponerande förarbete, som t ex att öva in låtar på spellistan för att kunna köra dem live, utan att jag bad om det.

Quizfabriken är en blandning av intelligens, humor och sköna stämmor. Deras quiz är utmanande för tanken och skönt för öronen. Många kan sjunga, men inte alla kan underhålla, det kan de här herrarna. Från offertförfrågan till sista riffet är de tillmötesgående, hjälpsamma med förslag och trevliga att ha med och göra. Jag rekommenderar dem starkt!


– Lisa

 

Vi är nöjda! Bra val av låtar – bekanta stämningshöjare så att alla lag får en chans att pricka in några rätta svar. Dessutom bra att frågorna var i två led. I mitt lag var det t.ex. en som var riktigt snabb på att identifiera låt och artist, och en annan person som var bra på att hitta orden i orden.

Väl genomtänkt, väl förberett, fin sång och musik, lättsamt och glatt. Rekommenderar dem!
– Malin

 

Ett bröllop är ett minne för livet, så därför visste jag att Per och Michaels stämmor var givna och skulle vara pricken över i:et i kyrkan där de framförde vår låt som vi själva hade valt. Ett professionellt bemötande innan, och en otroligt fin framförd sång i kyrkan bär jag nu med mig i minnet. I princip alla våra drygt 100 gäster kommenterade den fina sången och gav stort beröm!
– Henrik

 

”Otroligt nöjda! Alla i sällskapet tyckte musikquizet var superbra och upplägget väldigt roligt. En riktig stämningshöjare! Bra underhållningsmusik före och efter quizet också. En riktigt bra helkväll.

Duktiga och kunniga musiker med ett brett utbud av musikstilar så det passar alla. Trevliga och lätta att samarbeta och planera med, inget krångel utan problemfritt hela vägen. Jag kan starkt rekommendera Quizfabriken för alla tillställningar.”
– Carina